Main Service

Depilim me Zona

Në Amra Medical Aesthetics, ofrojmë shërbime profesionale të depilimit për të gjithë trupin, duke përfshirë depilimin për zonat specifike. Me përdorimin e teknologjisë më të fundit të laserit, sigurojmë një depilim efektiv dhe të qëndrueshëm, duke reduktuar rritjen e qimeve dhe duke dhënë një lëkurë të butë dhe të lëmuar. Shërbimet tona të depilimit janë të përshtatshme si për femrat ashtu edhe për meshkujt, duke ofruar një zgjidhje të rehatshme dhe të besueshme për nevojat tuaja të depilimit.

Vetulla & Qerpikët

Në Amra Medical Aesthetics, ne e kuptojmë rëndësinë e vetullave dhe qerpikëve të përsosur për pamjen tuaj të përgjithshme. Ofrojmë shërbime si Microblading, LVL për qerpikët dhe vetullat, dhe trajtimin Foxy Eyes, të cilat ndihmojnë në theksimin dhe formësimin e vetullave dhe qerpikëve tuaj. Me trajtimet tona, do të keni vetulla dhe qerpikë të plotë dhe të bukur që theksojnë natyrshëm sytë tuaj.

Filler & Botox

Në klinikën tonë, ofrojmë trajtime me filler dhe botox për të ndihmuar në zvogëlimin e rrudhave dhe për të dhënë volum dhe formë fytyrës. Procedurat tona përfshijnë opsione si Russian Lips, Baby Botox dhe Botox për tërë fytyrën, të cilat janë të dizajnuara për të ofruar rezultate natyrale dhe të qëndrueshme. Me përdorimin e produkteve të cilësisë së lartë dhe teknikave të sigurta, ne ndihmojmë klientët tanë të arrijnë një pamje më të freskët dhe më rinore.

Trajtimet e Trupit

Në Amra Medical Aesthetics, ofrojmë trajtime të avancuara të trupit për të përmirësuar pamjen dhe tonin e lëkurës, si dhe për të reduktuar celulitin dhe yndyrën e tepërt. Shërbimet tona përfshijnë trajtime si Kriolipoliza, EM Sculpt dhe Icoone Laser MED, të cilat përdorin teknologji të fundit për të formësuar dhe tonifikuar trupin tuaj. Me trajtimet tona, do të ndiheni më të shëndetshëm dhe më të sigurt në lëkurën tuaj.

Trajtimet e fytyrës

Në klinikën tonë Amra Medical Aesthetics, ofrojmë një gamë të gjerë trajtimesh të fytyrës të dizajnuara për të rigjeneruar dhe përmirësuar pamjen e lëkurës suaj. Trajtimet tona përfshijnë teknika moderne si Hydrafacial, Dermapen, dhe peeling kimik, të cilat ndihmojnë në pastrimin, hidratimin dhe reduktimin e shenjave të plakjes. Pavarësisht nga lloji i lëkurës suaj, trajtimet tona të personalizuara do t’ju ndihmojnë të arrini një lëkurë të shëndetshme dhe me shkëlqim.