Fshirja Tatoove

Përshkrimi i shërbimit

 1. Çfarë është?

Trajtimi i fshirjes së tatuazheve është një procedurë që përdor teknologji të specializuara për të eliminuar ose zvogëluar pamjen e një tatuazhi nga lëkura. Ky trajtim siguron një zgjidhje efektive për personat që dëshirojnë të largojnë ose të zvogëlojnë një tatuazh prej tyre.

 1. Avantazhet
 • Largimi i tatuazheve të padëshiruara: Ky trajtim ofron një mënyrë efektive për të larguar ose zvogëluar pamjen e një tatuazhi të padëshiruar.
 • Proces i sigurt dhe efektiv: Përdorimi i teknologjisë së specializuar për fshirjen e tatuazheve siguron një proces të sigurt dhe efektiv, duke minimalizuar rreziqet dhe duke siguruar rezultate cilësore.
 • Përshtatshmëria për çdo lloj tatuazhi: Procedura është e përshtatshme për të larguar tatuazhe të ndryshme, pavarësisht nga madhësia, ngjyra, ose lloji i tyre.

Procedura për këtë shërbim

 • Konsultimi

  Fillimisht, një konsultim me një specialist është i nevojshëm për të vlerësuar tatuazhin dhe për të përcaktuar qëllimet dhe pritshmëritë e klientit.
 • Përgatitja

  Zona e tatuazhit pastron dhe përgatitet për trajtimin, duke siguruar që lëkura të jetë e pastër dhe e gatshme për procedurën.
 • Aplikimi i teknologjisë për fshirjen e tatuazhit

  Specialisti përdor pajisjet dhe teknikat e specializuara për të aplikuar energjinë që shkatërron pigmentin e tatuazhit pa dëmtuar lëkurën përreth.
 • Ndjenjat gjatë trajtimit

  Në kohën e trajtimit, mund të ndjeni një ndjesi të lehtë të ngrohtësisë ose pikëllimit në zonën e trajtimit.
 • Pas trajtimit dhe kujdesi

  Pas trajtimit, klientit i jepen udhëzime për kujdesin e lëkurës së pas trajtimit për të siguruar që të shërohet në mënyrë adekuate dhe për të përmirësuar rezultatet në kohën e gjatë.