Dermapen 4 + PRP

Përshkrimi i shërbimit

1- Çfarë është?

Dermapen 4 + PRP është një trajtim estetik për lëkurën e fytyrës që kombinon përdorimin e një aparati të specializuar, si Dermapen 4, me terapinë e plazmës së pasuruar me trombocite (PRP), për të përmirësuar shëndetin dhe pamjen e lëkurës.

2- Avantazhet:

 • Stimulon rigjenerimin e lëkurës: Trajtimi me Dermapen 4 dhe PRP ndihmon në stimulimin e prodhimit të kolagjenit dhe elastinës, duke përmirësuar strukturën dhe shkëlqimin e lëkurës.
 • Përmirëson teksturën dhe tonin e lëkurës: Përdorimi i Dermapen 4 dhe PRP ndihmon në zvogëlimin e rrudhave, pikave të errëta dhe në përmirësimin e teksturës së lëkurës.
 • Hidraton dhe ushqen lëkurën: Terapia me PRP shton faktorët e rritjes dhe substancat ushqyese në lëkurë, duke e bërë atë të shëndetshme dhe të freskët.

Procedura për këtë shërbim

 • Përgatitja

  Para fillimit të trajtimit, lëkura e fytyrës tuaj do të pastrohet me një larje të butë për të hequr grimcat dhe mbetjet e lëkurës suaj.
 • Përdorimi i Dermapen 4

  Dermapen 4 është një aparat i specializuar që aplikon mikro-kanale në lëkurë për të lejuar penetrimin e thellë të PRP-së dhe substancave ushqyese të tjera.
 • Aplikimi i PRP-së

  Pas përgatitjes së PRP-së nga gjaku juaj, ajo do të aplikohet në lëkurën tuaj dhe do të absorbohet nga mikro-kanale të krijuara nga Dermapen 4.
 • Hidratimi dhe mbrojtja

  Pas përfundimit të trajtimit, një krem hidratues dhe një mbrojtës dielli do të aplikohen për të mbajtur lëkurën tuaj të hidratuar dhe të mbrojtur nga dëmtimet e mundshme të diellit.
 • Kujdesi pas trajtimit

  Pas trajtimit, do t'ju jepen këshilla për kujdesin e vazhdueshëm të lëkurës për të mbajtur rezultatet e arritura dhe për të minimizuar efektet anësore të mundshme si skuqje apo ndjeshmëri të lëkurës.