Paketa Anticelulit

Përshkrimi i shërbimit

 1. Çfarë është?

Paketa Anticelulit është një seri e trajtimeve estetike të dizajnuara për të luftuar dhe zvogëluar celulitin në pjesët e ndryshme të trupit. Kjo paketë kombinon teknikat dhe produktet më të efektshme për të reduktuar pamjen e celulitit dhe për të përmirësuar strukturën e lëkurës.

 

 1. Avantazhet:
  • Zvogëlon celulitin: Trajtimet e përfshira në Paketën Anticelulit janë të projektuara për të shpërndarë dhe eliminuar depozitat e yndyrës nën lëkurë, duke zvogëluar kështu pamjen e celulitit.
  • Përmirëson qarkullimit e gjakut: Procedurat dhe masazhet e përfshira në këtë paketë ndihmojnë në stimulimin e qarkullimit të gjakut, duke ndihmuar në shpërndarjen e shpejtë të lëndëve aktivë dhe në eliminimin e toksinave.
  • Forcon dhe rrahjet lëkurën: Përveç zvogëlimit të celulitit, trajtimet në këtë paketë ndikojnë në forcimin dhe përmirësimin e elasticitetit të lëkurës, duke i dhënë atij një pamje më të butë dhe më të shëndetshme.

Procedura për këtë shërbim

 • Konsultimi dhe përgatitja

  Fillimisht, një konsultim është i nevojshëm për të identifikuar zonat e problematikës dhe për të përcaktuar trajtimet më të përshtatshme. Pastaj, zona e trajtimit pastrohet dhe përgatitet për procedurat në vijim.
 • Aplikimi i trajtimit

  Trajtimet përfshijnë një gamë të gjerë të teknikave, si masazhe Anticelulit, përdorimi i produkteve Anticelulit, terapi të rralla, dhe trajtime me dritë të ftohtë. Kombinimi i këtyre teknikave synon të përforcojë efektivitetin e trajtimit.
 • Kujdesi pas trajtimit

  Pas përfundimit të paketës së trajtimit, do të jepen udhëzime për kujdesin e vazhdueshëm të lëkurës dhe për të ruajtur rezultatet e arritura. Kjo përfshin rekomandimet për dietën, ushtrimet, dhe përdorimin e produkteve të kujdesit të lëkurës për të mbajtur lëkurën e shëndetshme dhe të qëndrueshme.