Scrub

Përshkrimi i shërbimit

 1. Çfarë është?

Trajtimi scrub për lëkurën është një procedurë estetike e dizajnuar për të pastruar, eksfoliuar dhe për të rikthyer freskinë dhe shkëlqimin e lëkurës. Kjo procedurë përdor një scrub të veçantë ose një përbërës të holla granulash për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe për të larguar ndotësit e mbetur, duke e lënë lëkurën më të butë dhe më të pastër.

 1. Avantazhet
 • Pastrimi i thellë: Përdorimi i një scrub-i të veçantë ose një përbërës eksfoliues ndihmon në pastrimin e thellë të poret dhe largimin e qelizave të vdekura të lëkurës.
 • Rikthimi i shkëlqimit: Trajtimi scrub përmirëson qarkullimin e gjakut dhe promovon prodhimin e qelizave të reja të lëkurës, duke i japë lëkurës një shkëlqim të shëndetshëm dhe të rinj.
 • Përgatitja për trajtimet e tjera: Pasi qelizat e vdekura janë hequr, lëkura është e përgatitur më mirë për trajtimet e tjera estetike si hidratimi i thellë ose aplikimi i produkteve anti-aging.

Procedura për këtë shërbim

 • Përgatitja e lëkurës

  Fillimisht, lëkura pastron me një larje të butë për të hequr ndotësit dhe grimin.
 • Aplikimi i scrub-it

  Specialisti aplikon scrub-in ose përbërësin eksfoliues në lëkurë dhe e masazhon me lëvizje të buta për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe për të stimuluar qarkullimin e gjakut.
 • Pastrimi

  Pas aplikimit të scrub-it dhe përbërësit eksfoliues, lëkura pastron me ujë të vakët për të larguar produktin e scrub-it dhe qelizat e vdekura të lëkurës.
 • Hidratimi

  Pasi lëkura është pastruar, hidratimi i përshtatshëm është i rekomanduar për të mbajtur lëkurën e hidratuar dhe të shëndetshme.( Trajtimi scrub mund të jetë një përvojë relaksuese dhe e freskët për lëkurën, duke e lënë atë më të ndritshme dhe më të shëndetshme.)