Pastrim Fytyre i Thjeshtë

Përshkrimi i shërbimit

1- Çfarë është?

Trajtimi i pastrimit të fytyrës së thjeshtë përdoret për të pastruar lëkurën e fytyrës duke hequr mbetjet e tymit, grimcat, dhe ndotësit e tjerë. Kjo procedurë është shumë efektive për të përmirësuar pamjen dhe shëndetin e lëkurës, duke i dhënë lëkurës suaj një pamje të freskët dhe të re.

2- Avantazhet:

 • Përmirëson pamjen e lëkurës: Pastrimi i lëkurës së fytyrës largon qelizat e vdekura dhe grimcat, duke e lënë lëkurën të ndriçojë dhe të shkëlqejë.
 • Hap poret: Ky trajtim ndihmon në hapjen e poreve të prishura, duke lejuar lëkurën të ajroset  më mirë dhe të zvogëlojë rrudhat e sipërfaqes së lëkurës.
 • Rikthen freskinë dhe elasticitetin: Procedura e pastrimit të fytyrës së thjeshtë ndihmon në rikthimin e elasticitetit dhe të strukturës së lëkurës, duke i dhënë lëkurës suaj një ndjesi të butë dhe të shëndetshme.

Procedura për këtë shërbim

 • Konsulta

  Fillimisht, një specialist i lëkurës do të bëjë një vlerësim të lëkurës suaj për të përcaktuar nevojat tuaja të veçanta. Në këtë fazë, do të diskutoni mbi çdo problem të lëkurës dhe synimet tuaja për trajtim.
 • Hapat e trajtimit

  Pas konsultimit, trajtimi fillon me pastrimin e lëkurës së fytyrës duke përdorur produkte të specializuara për llojin tuaj të lëkurës. Pas pastrimit, mund të aplikohet një maskë të përshtatur për të përmirësuar shëndetin dhe pamjen e lëkurës suaj. Një masazh relaksues gjithashtu mund të përfshihet për të rikthyer qëndrueshmërinë dhe freskinë e lëkurës suaj.
 • Pas Trajtimit

  Pas përfundimit të procedurës, specialisti jonë i lëkurës do t'ju japë këshilla për kujdesin e vazhdueshëm të lëkurës pas trajtimit. Do të rekomandojë produkte të përshtatura për llojin dhe nevojat e lëkurës suaj, si dhe do të ju tregojë se si të mbani rezultatet e arritura në shtëpi.